Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013


Άμεση πώληση ως δευτερεύουσα απασχόληση
Ο Dr. Jens Abend, CEO της LR, επαναλαμβάνει συχνά:
«Η άμεση πώληση είναι ένα πεδίο δραστηριότητας, το οποίο παρουσιάζει  υπερβολικά υψηλό δυναμικό ανάπτυξης έναντι άλλων ειδών πώλησης.»
Η ιδέα της άμεσης πώλησης είναι πολύ απλή: Προϊόντα και υπηρεσίες διανέμονται και προσφέρονται από ανεξάρτητους Συνεργάτες ως κύρια ή δευτερεύουσα απασχόληση. Έτσι, υψηλά κεφάλαια που σε άλλη συμβατική επιχείρηση διατίθενται στη διαφήμιση, σε φόρους και έξοδα διαμεσολαβητών, στην LR επενδύονται, για παράδειγμα, στην ανάπτυξη Άριστης Ποιότητας και Καινοτόμων προϊόντων, στην Εκπαίδευση των Συνεργατών της και σε υψηλά Bonus που λαμβάνουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι μέσα από το καινοτόμο Marketing Plan της Εταιρίας.
Περίπου 70 εκατομμύρια άνθρωποι είναι παγκοσμίως ενεργοί στην άμεση πώληση. Για αρκετούς από αυτούς η αρχική δευτερεύουσα απασχόληση μετατράπηκε αργότερα σε κύρια απασχόληση με αμέτρητες προοπτικές. Συνολικά εξοικονομείται στην άμεση πώληση συνολικός τζίρος άνω των 120 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως.
Τα πλεονεκτήματα της Άμεσης προώθησης για τον Καταναλωτή των προϊόντων της LR
·         Συμφέρουσα τιμή αγοράς για ποιοτικώς υψηλής αξίας προϊόντα(Value for Money)

·         Ανεξαρτησία από το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων

·         Άνετη αγορά από το σπίτι

·         Εξατομικευμένες Υπηρεσίες Υψηλής Ποιότητας και Άριστη Εξυπηρέτηση
Τα πλεονεκτήματα της Άμεσης Προώθησης για τον Συνεργάτη της LR
·         Εύκολο και Δυναμικό ξεκίνημα ως δευτερεύουσα απασχόληση

·         Μόνιμο επιπρόσθετο ή κύριο εισόδημα 

·         Ευέλικτο ωράριο εργασίας 

·         Χαμηλό αρχικό κεφάλαιο για την ίδρυση μιας εμπορικής επιχείρησης  
·         Υψηλές Δυνατότητες Εκπαίδευσης και Αμοιβής 

Σε τι διαφέρουν η Άμεση πώληση και το Διαδικτυακό Marketing;

Η κλασική άμεση πώληση ανταμείβει τους Πωλητές για την πώληση ή την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών. Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα είναι η πώληση μέσω αντιπροσώπου ή η πώληση κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων σε έναν κλειστό χώρο.
Το διαδικτυακό Marketing είναι η πιο δυναμική μορφή της Άμεσης Πώλησης. Ο Συνεργάτης της εταιρίας έχει επιπλέον τη δυνατότητα να δημιουργήσει το δικό του δίκτυο Συνεργατών, στους οποίους θα μεταδώσει την Πρωτοποριακή Επιχειρηματική Ιδέα. Για την Εκπαίδευση, την Κινητοποίηση και την Καθοδήγηση αυτών των Νέων Συνεργατών, λαμβάνει επιπρόσθετες αμοιβές σε μορφή Bonus μέσα από το πιο Δίκαιο και Διαφανές σύστημα ανταμοιβής.
Έτσι, θα μπορούσαμε να συνοψίσουμε ότι το σύστημα αμοιβών στην άμεση πώληση διαφέρει σε σχέση με το διαδικτυακό Marketing σε δύο κυρίως παράγοντες: στοπεριθώριο κέρδους από τη μια πλευρά και το εισόδημα σε μορφή Bonus από την άλλη.
ΤΑΞΙΔΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΤΗΛ :  23970-25663 /  6948629101
Ανεξαρτητος  συνεργατης     LR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου