Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΝΑΔΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΡΑ!!!!!
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ!!!!!
Τι ειναι Πανάδες ή Μέλασμα
Στην ιατρική ορολογία ονομάζονται οι μελαγχρώσεις που εμφανίζονται στην περιοχή του δέρματος του προσώπου κυρίως καθώς και στην περιοχή του λαιμού των χεριών και άλλων σημείων στο ανθρώπινο σώμα. Το μέλασμα εκδηλώνεται συχνότερα σε γυναίκες οι οποίες εμφανίζουν σκουρόχρωμα δέρμα.
Αίτια
Το μέλασμα είναι πάθηση αγνώστου αιτιολογίας.
Τα αίτια των δυσχρωμιών του δέρματος περιλαμβάνουν την αλόγιστη έκθεση μας στην ηλιακή ακτινοβολία αλλά και με ορμονικούς παράγοντες. Είναι συχνό φαινόμενο η εμφάνιση μελάσματος, κυρίως στο πρόσωπο κατά την διάρκεια μιας εγκυμοσύνης.
Η λέξη “μέλασμα” προέρχεται από την ελληνική λέξη “μέλας”= μαύρος.
Οι πανάδες παρατηρούνται κυρίως στο πρόσωπο πιο συχνά και λιγότερο στον λαιμό, στα χέρια ή άλλα μέρη του σώματος. Άλλες αιτίες είναι η έλλειψη σιδήρου από τον οργανισμό, ή έλλειψη μαγνησίου και η έλλειψη βιταμίνης C. Άλλη αιτία είναι όταν μετά από ένα χημικό πίλινγκ δεν γίνεται συστηματική αντηλιακή προστασία.
Η αφυδάτωση του δέρματος είναι επίσης μια αιτία, όπως και οι κληρονομικοί λόγοι. Η λήψη ορισμένων φαρμάκων όπως τα αντισυλληπτικά, τα αντιεπιληπτικά, η κορτιζόνη και ορισμένα αντιβιοτικά ενοχοποιούνται ,όπως και η ακμή που δεν αντιμετωπίζεται έγκαιρα και σωστά μπορεί να οδηγήσει σε δυσχρωμίες. H χρήση κάποιων καλλυντικών που περιέχουν π.χ. σαλικυλικό οξύ, διάφορα συντηρητικά ή κάποια φάρμακα (όπως αντιεπιληπτικά, αντιβιοτικά ή φωτοευαισθητοποιές ουσίες) ευθύνονται για τις πανάδες. Επίσης οποιαδήποτε φλεγμονή, έγκαυμα, τραυματισμούς του δέρματος ή ακμή που δεν αντιμετωπίζεται έγκαιρα και σωστά, μπορεί να οδηγήσει σε δυσχρωμία.
Η μεγαλύτερη όμως αιτία είναι η χρόνια και αλόγιστη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία και μάλιστα χωρίς προστασία. Με την πάροδο του χρόνου αυξάνονται σε μέγεθος αλλά και σε αριθμό .
Υπάρχει λύση με καταπληκτικά αποτελέσματα!!!!!!!
Η σειρά Νanogold σε συνεργασία με τον ορό κολλαγόνου και λιποσωματα κάνει θαύματα!
Η χρήση της πολύ απλή .
Γαλάκτωμα & λοσιόν το πρωί ,μετά βάζουμε κολλαγόνο και ακολουθεί η κρέμα ημέρας .
Το βράδυ ,Γαλάκτωμα & λοσιόν ,μετά βάζουμε λιποσωματα και ακολουθεί η κρέμα νύχτας .
Μια εναλλακτική λύση είναι να χρησιμοποιούμε το απόγευμα Γαλάκτωμα -λοσιόν Νanogold & συμπύκνωμα αλόη βέρα με αντιρυτιδική , αντηλιακή κρέμα με αλόη 15 δείκτη προστασίας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου