Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Αυτή είναι η λύση για το άγχος και το στρες 
Δημοσιεύτηκε στις 18 Μαΐου 2013 

Ο καθένας ξέρει το άγχος. Της νοικοκυράς, για τον εργαζόμενο μέχρι το μαθητή. Η πίεση για την εκτέλεση, οι αυξήσεις, είναι όλα για το πιο γρήγορα. Τώρα ζούμε πολύ πιο έντονη ζωή από ό, τι ήταν πριν από μερικά χρόνια. Αλλά ποιος μπορεί ή θέλει να το αλλάξει αυτό; Κανένας! Μπορούμε να το αλλάξουμε και πρέπει να μάθουμε τι προκαλεί το στρες στο σώμα μας. 

Γενικά

 Τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι σχετικά με τις επιδράσεις του στρες. Με λίγα λόγια, αυτό σημαίνει:

Το πρόβλημα
Οι σωματικές επιπτώσεις του στρες είναι ίδιες για όλους. Ο υπερβολικός αριθμός των ελευθέρων ριζών παράγουν οξειδωτικό στρες. Τα κύτταρα και κυτταρικές δομές καταστρέφονται. Το αποτέλεσμα: οι φυσικές και διανοητικές σταγόνες απόδοσης.

Η Λύση

Μακροπρόθεσμα η καλύτερη αντιμετώπιση για αγχωτικές καταστάσεις μας συνιστά δύο βήματα :

 1 Τη σωματική καταπόνηση εξουδετερώνουν – από αντιοξειδωτικά όπως η ρεσβερατρόλη, πράσινο τσάι, χλωροφύλλη, βιταμίνη Ε και σελήνιο.
 2 Η παραγωγή ενέργειας για το σώμα και το μυαλό για την τόνωση της – μέσω της μικρο-θρεπτικά συστατικά, όπως το συνένζυμο Q10, η L-καρνιτίνη, σίδηρο, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, και η χολίνη.


Ξεκινήστε σήμερα με το κορυφαίο καινοτόμο προϊόν Mind Master της LR (Πιστοποιημένη Ποιότητα: SGS INSTITUT FRESENIUS


Το Mind Master είναι το πρώτο προϊόν παγκοσμίως που επικεντρώνεται αποκλειστικά στο θέμα του στρες.
Το σωματικό στρες εξουδετερώνεται και ταυτόχρονα δημιουργείται νέα, φρέσκια ενέργεια για το Σώμα και το Πνεύμα. Μεγαλύτερη Αντοχή, Καλύτερη Επίδοση, Περισσότερη Ενέργεια-τώρα έτσι απλά με Mind Master !


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ



+ Περισσότερη ενέργεια για Σώμα και Πνεύμα (Οι Βιταμίνες Β1 & Β12 συμβάλλουν σε ένα πιο υγιή μεταβολισμό)
 + Εξουδετερώνει το Οξειδωτικό Στρες (Η Βιταμίνη Β12 & ο σίδηρος συμβάλλουν στη μείωση της κόπωσης και της εξάντλησης)
+ Προστατεύει τα Κύτταρα του Σώματος (Η βιταμίνη Ε συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων)


Τι συμβαίνει όταν το άγχος στο σώμα μας;


Το άγχος δεν είναι ένα καθαρά πνευματικό πρόβλημα. Όποιος έχει , ξέρει ότι το άγχος είναι επίσης αισθητό σωματικά. Κάθε αγχωτική κατάσταση, είτε σε μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα, έχει καθοριστική επίδραση στις σωματικές διαδικασίες και τις πνευματικές διαδικασίες μας.


Το σώμα μας λειτουργεί σαν μια μονάδα παραγωγής ενέργειας

illu_koerper

Φανταστείτε πώς το σώμα σας λειτουργεί σαν μια μονάδα παραγωγής ενέργειας που παράγει ενέργεια συνεχώς. Όπως και με κάθε παραγωγή εμφανίζονται εκτός από τα επιθυμητά προϊόντα ενέργειας και των αποβλήτων, όπως οι ρύποι. Αν η εγκατάσταση λειτουργεί σε φυσιολογικά επίπεδα, όλοι οι ρύποι μπορεί να υποβαθμιστούν. Αν οι μηχανές μόνιμα υπερθερμαίνονται, τότε συσσωρεύονται περισσότερου ρύποι από ό, τι μπορεί να εξορυχθούν. Και μειώνει έτσι την απόδοση.
Σε αγχωτικές καταστάσεις τα εργοστάσια παραγωγής ενέργειας των κυττάρων μας, τα μιτοχόνδρια πρέπει να παράγουν σημαντικά περισσότερη ενέργεια από ό, τι υπό κανονικές συνθήκες. Αυτό έχει ως συνέπεια ότι η ποσότητα των αποβλήτων προϊόντων, το οποίο λαμβάνεται κατά την παραγωγή ενέργειας, επίσης αυξάνεται σημαντικά. Αυτά τα απόβλητα προϊόντα ονομάζονται ελεύθερες ρίζες. Υπό κανονικές συνθήκες φορτίου, το σώμα μπορεί να εξουδετερώσει αυτές τις ελεύθερες ρίζες, γρήγορα και πλήρως. Κάτω από την πίεση, όμως, ο αριθμός των ελεύθερων ριζών αυξάνει τόσο πολύ που το σώμα δεν μπορεί να τις εξουδετερώσει. Εάν δεν εξουδετερώνονται, πάνε οι ελεύθερες ρίζες στα κύτταρα μας και στις κυτταρικές δομές. Το κύτταρο καταστρέφεται και δεν μπορεί πλέον να παράγει ενέργεια. Εάν αυτή η κατάσταση επιμένει πλέον, αυτό έχει ακραίες συνέπειες για το σώμα μας.


Φυσικές διεργασίες υπό κανονικό φορτίο:


Οι φυσικές αντιδράσεις σε στρεσογόνες καταστάσεις:


Κάτω από την πίεση, τα κύτταρα μας χρειάζονται να παράγουν όλο και περισσότερη ενέργεια. Επίσης, σχηματίζονται περισσότερα προϊόντα αποικοδόμησης. Το σώμα είναι πλέον σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης  Οι ελεύθερες ρίζες επιτίθενται τώρα στα κύτταρα, έτσι ώστε αυτά να έχουν περιορισμένη παραγωγή ενέργειας ή να έχουν πλήρως καταστραφεί.




Το οξειδωτικό στρες επηρεάζει το σώμα και το μυαλό


Το οξειδωτικό στρες είναι ένας σημαντικός παράγοντας της ζημίας στο επίπεδο των κυττάρων και των μορίων. Θα παρατηρήσετε τα συμπτώματα του στρες, όπως
 -Έλλειψη συγκέντρωσης,
-Κόπωση ή έλλειψη ενέργειας,
-Οι διαταραχές του ύπνου,
 -Εφίδρωση και ανησυχία.
 -Μας γερνάει γρηγορότερα και μπορεί τελικά να οδηγήσει σε σωματική ασθένεια.


Μόνιμα μειώνει το οξειδωτικό στρες, τη σωματική απόδοση!


Χρόνιο οξειδωτικό στρες μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή. Τα κύτταρα παθαίνουν μόνιμη βλάβη, η οποία τελικά μπορεί να επηρεάσει όλα τα όργανα. Η φλεγμονή είναι μια σημαντική αιτία και το θεμέλιο για πολλές επόμενες ασθένειες








Αγγειακή βλάβη και η φλεγμονή μπορεί να οδηγήσει σε καρδιαγγειακή αδυναμία.
Οι καρδιακές παθήσεις, ο καρκίνος και το Αλτσχάιμερ – όλα προωθούνται και συνέβαλε από μια ανισορροπία των ελεύθερων ριζών.
Στη συνέχεια, υπάρχει η ανίερη συμμαχία μεταξύ άγχους και της παχυσαρκίας. Δεν είναι μόνο ότι, το σώμα αυξάνει πιο γρήγορα κάτω από τις ορμόνες του στρες. Επίσης, έχουμε την τάση ακριβώς κάτω από την πίεση , να έχουμε μια φτωχή διατροφή .
 Η ορμόνη του στρες κορτιζόλη προκαλεί μια τέτοια μετατόπιση του λίπους στην κοιλιακή χώρα, οδηγώντας σε διακυμάνσεις του σακχάρου στο αίμα και αυξάνει την ινσουλίνη μας. Όλοι οι παράγοντες που αυξάνουν τη μακροπρόθεσμη βάρος.


Το άγχος επηρεάζει επίσης την ψυχή!


Το χρόνιο στρες είναι κουραστικό και προωθεί μια αίσθηση  σαν να αποστραγγίζονται.
Οι άνθρωποι συχνά αναπτύσσουν φόβους, για το οτιδήποτε . Και γενικά η νωθρότητα είναι ένα τυπικό αποτέλεσμα του χρόνιου στρες στην προδιάθεση για ψυχικές ασθένειες και μας οδηγεί σε ένα πιο φαύλο κύκλο του στρες:
 Λήθαργο και ψυχική εξάντληση Burnout – που ονομάζεται επίσης «κατάθλιψη εξάντλησης». Μια κατάσταση στην οποία ολόκληρος ο οργανισμός μας προέρχεται από το κύτταρο μέσω των οργάνων μέσα από το νοητικό επίπεδο που  μαζικά επηρεάζονται.
 Κατάθλιψη – μια ακραία κατάσταση που απαιτεί ιατρική θεραπεία σε κάθε περίπτωση.


Εξουδετέρωση στρες


Το οξειδωτικό στρες εξουδετερώνεται κάνοντας με ιχνοστοιχεία τις ελεύθερες ρίζες αβλαβείς. Τέτοια αντιοξειδωτική δράση και προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, σε ουσίες είναι:


Η ρεσβερατρόλη 
Χλωροφύλλη 
Πράσινο τσάι 
Βιταμίνη Ε
 Σελήνιο

Όσο περισσότερο κάνουμε, τόσο περισσότερη ενέργεια πρέπει να παρέχει το σώμα μας. Αυτό δημιουργεί ακόμα περισσότερες ελεύθερες ρίζες.  Αυτά είναι μικρά, πολύ επιθετικά μόρια , που σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιθύμητες παρενέργειες και η μέση πίεση για το σώμα.

Έτσι, πολλές σοβαρές ασθένειες μπορούν εύκολα να συμβούν (παραδείγματα: αρτηριοσκλήρωση, καρδιακές παθήσεις, ο καρκίνος, κ.λπ.). Επίσης, πρόωρη γήρανση ευνοούνται από αυτούς. Ρυτίδες, χαλάρωση και ξηρό δέρμα, διαταραχές χρωστική ουσία είναι τα καταφανή σημάδια.

Βασικά, το σώμα έχει τη δική του προστασία, με τη μορφή των αντιοξειδωτικών για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών. Με υψηλή σωματική ή πνευματική καταπόνηση στην εργασία ή στον ελεύθερο χρόνο, αλλά μπορεί γρήγορα να έρθει στο overtaxing αυτών των προστατευτικών μέτρων.

Κύτταρα και τα όργανα θα υποφέρουν από το οξειδωτικό στρες. Βύθιση,ανικανότητα και ένα αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα είναι οι άμεσες συνέπειες.


Διεγείρουν την παραγωγή ενέργειας
Ιχνοστοιχεία παρέχουν νέα ενέργεια έτοιμη να ενισχύσετε τη σωματική και πνευματική απόδοση. Αυτά εξασφαλίζουν, ιδίως ουσίες, όπως:


Βιταμίνες του συμπλέγματος Β 
Χολίνη 
Συνένζυμο Q10 
Σίδερο
 L-καρνιτίνη


Για να χειριστούμε καλύτερα το άγχος είναι φορές που χρειαζόμαστε την αφθονία της σωματικής και ψυχικής ενέργειας.
 Στοχευμένα μικροθρεπτικά συστατικά, είναι δυνατόν να τονώσουν την παραγωγή της ενέργειας στο σώμα και τη βελτίωση των επιδόσεων.

ΤΑΞΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ανεξαρτητος συνεργατης LR
ΚΙΝ: 6980052882
ΤΗΛ : 2397025663




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου