Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Αν Το Αποτελεσμα Δεν Σας  Ικανοποιει, Αλλαξτε Τακτικη


Μια  από τις αγαπημενες μου ιστοριες που σχετιζονται με επιχειρηματιες, μιλαει για έναν μεσοκοπο διευθυντη επιχειρησεων ο οποιος προσπαθει να ανταπεξελθει στα εξοδα και τους λογαργιασμους του και καθως δεν τα καταφερνει, αποφασιζει να ζητηση την γνωμη καποιου ειδικου σε οικονομικα θεματα.
Ο διευθυντης κλεινει ένα ραντεβου για να συναντησει καποιον αναγνωρισμενο οικονομικο συμβουλο του οποιου το γραφειο  στεγαζεται σε ένα εντυπωσιακο κτηριο στην λεοφωρο  "Χ".
Ο διευθυντης μπαινει στον κομψα επιπλωμενο προθαλαμο του γραφειου, αντι όμως  για γραμματεα συνανταει δυο πορτες από τις οποιες η μια φερει την επιγραφη  "υπαλληλος"  και  η άλλη την επιγραφη  "αυτοαπασχολουμενος".
Όταν ανοιγει την πορτα που γραφει "υπαλληλος" , αντικρυζει άλλες δυο πορτες από τις οποιες η μια φερει μια πινακιδα που γραφει " βγαζει λιγοτερα από 40000 " και η άλλη " βγαζει περισσοτερα από 40000 ".
Καθως κερδιζει λιγοτερα από  40000 , ανοιγει εκεινη την πορτα , και βρισκεται αντιμετωπος με δυο ακομη πορτες.Η πορτα αριστερα του γραφει "αποταμιευει περισσοτερα από 2000 τον χρόνο", ενώ η πορτα δεξια του γραφει "αποταμιευει λιγοτερα από 2000 τον χρόνο".
Ο διευθυντης εχει λιγοτερα από 2000, και ετσι ανοιγει την πορτα δεξια του…………….και βρισκεται ξαφνικα πίσω στην λεοφωρο  "Χ"!!!!!!
Είναι δυστυχως προφανες ότι ο διευθυντης της ιστοριας μας δε θα ξεφυγει ποτε από την προκαθορισμενη πορεια του, εάν δεν επιλεξει συνειδητα να ανοιξει διαφορετικες πορτες.
Ο  μοναδικος  τροπος για διαφοροποιησουμε το αποτελεσμα είναι να επιλεξουμε να ανοιξουμε διαφορετικες πορτες,πιστευω να συμφωνειτε.!
Όπως και ελεγε και κάποιος  : "Εάν εξακολουθησεις να κανεις αυτό που παντοτε εκανες,θα εξακολουθησεις να εισπρατεις αυτό που παντοτε εισεπρατες."

ΟΙ   ΙΔΙΕΣ   ΠΟΡΤΕΣ   ΟΔΗΓΟΥΝ   ΣΤΑ   ΙΔΙΑ   ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.!!

Νομιζω ότι οι καιροι απαιτουν  το ανοιγμα διαφορετικης πορτας, αν θελουμε να αλλαξουμε τις συνθηκες της ζωης που μας επιβαλουν.
Το αποσπασμα αυτό είναι από ένα βιβλιο που μου εκανε να δω με μια διαφορετικη οπτικη το μελλον.
Γκρινιαζοντας και αναστεναζοντας δεν προκειται να εξασφαλισουμε το μελλον,ουτε κατηγοροντας άλλους.
Αν θελουμε ένα σιγουρο μελλον,πρεπει να το δημιουργησουμε,και αυτό γινεται μονο όταν αναλαβουμε τον ελεγχο της πηγης του εισοδηματος μας.
Η φυγη από τις τυπικες δομες εργασίας και η δημιουργια της δικης μας ροης εισοδηματος μας  δινει τα καλυτερα εφοδια για να ξεπερασουμε μια οικονομικη κριση, επειδη το ετησιο εισόδημα μας δεν εξαρταται πλεον από καποιο αφεντικο η από την οικονομια. Τωρα την καθοριζουμε εμεις.
Κατά την γνωμη μου η καλυτερη δομη εργασίας είναι αυτό που λεμε ΜΛΜ(Δικτυακο Μάρκετινγκ).
Το δικτυακο μαρκετινκ είναι μια επαναστατικη μορφη επιχειρηματικοτητας.Απο την φυση του και την σχεδιαση του είναι ένα εντυπωσιακα δικαιο, δημοκρατικο,κοινωνικα  υπευθυνο συστημα για την δημιουργια πλουτου.
Αυτό που μενει βεβαια είναι να βρει ο καθενας μας την καταλληλη εταιρεια για να συνεργαστει.

Ταξιδης Γεωργιος



Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015


Colostrum 
 Ενα μοναδικο προιον που δυναμωνει τον οργανισμο με φυσικο τροπο.!!!
Δοκιμαστε την δυναμη της φυσης και πειτε αντιο στα φαρμακα !