Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014




 MLM Η ΚΟΛΑΣΗ Ή Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
Αυτό σημαίνει ότι δυο πράγματα:
Το πρώτο είναι ότι βάζεις κάτω το κεφάλι, σηκώνεις τα μανίκια και χωρίς πολλά λόγια, χωρίς πολλές αναλύσεις και σκέψεις, κάνεις αυτά που πρέπει. Κι αυτά που "πρέπει" είναι όλα εκείνα που αν τα κάνεις καθημερινά, συστηματικά, ακριβώς έτσι όπως τα έχεις διδαχτεί από τον ανάδοχό σου, τότε θα προχωρήσεις με επιτυχία και θα αναδειχτείς στο δικτυακό μάρκετινγκ.
Το δεύτερο είναι ότι αγνοείς όλα τα παραπάνω και εξακολουθείς να σκέφτεσαι, να πράττεις και να λειτουργείς έτσι όπως έκανες όλα τα προηγούμενα χρόνια, πράγμα που σε έκανε να αναζητήσεις μια διέξοδο προς το καλύτερο.
Στην πρώτη περίπτωση, ξεκινάς δύσκολα αλλά πετυχαίνεις.
Στη δεύτερη περίπτωση, ξεκινάς εύκολα, παραμένεις μεν ανακουφισμένος από τη δυσφορία της προσπάθειας, αλλά φυλακισμένος στην ανέχεια, την απογοήτευση και το θυμό.
Το θέμα στη ζωή και στο δικτυακό μάρκετινγκ είναι πως υπάρχουν δυο ειδών δραστηριότητες που ένας άνθρωπος μπορεί να γεμίσει την ημέρα του.
Οι δραστηριότητες που ανακουφίζουν από την ένταση αλλά δημιουργούν πρόβλημα στο μέλλον και οι δραστηριότητες που ζορίζουν στην αρχή αλλά ανακουφίζουν μελλοντικά.
Η επιλογή κάθε ανθρώπου σχετικά με το είδος των δραστηριοτήτων που επιλέγει για να γεμίσει την ημέρα του καθορίζει τη μελλοντική του διαμονή στην ...κόλαση ή τον παράδεισο της προσωπικής, επαγγελματικής και οικονομικής καταξίωσης.
Στις επιτυχίες σας!